Ús abusiu de mòbil, videojocs, …

un gran dia de res UN GRAN DIA DE RES

Alemagna, Beatrice. Ed. Combel, 2016

Un nen arriba amb la seva mare a la mateixa casa de vacances d’un lloc solitari i aparentment sense atractius on van cada any. Què hi pot fer allà, tot sol, avorrit, mentre la mare treballa? Però aquella tarda, després de perdre la màquina de matar marcians, s’endinsa al bosc, on descobrirà un món meravellós.

juguem JUGUEM?

Brenman, Ilan.  Ed. Animallibres, 2017

El Pere es passaria tot el dia jugant ; això si, amb la tauleta tàctil, el mòbil o la consola. Tot i que els seus amics i la seva família el conviden a gaudir d’altres jocs, ell sempre prefereix seguir amb la pantalla. Aconseguiran que descobreixi tot el que s’està perdent?

papa esta conectado PAPÁ ESTÁ CONECTADO 

Kemmeter, Philippe de.  Ed. Sm, 2017

Si ves a un pingüino con un ordenador, no te asustes: es mi papá. De hecho, tengo un padre de lo más virtual… Un cuento que, con mucho humor y cariño, nos anima a reflexionar sobre el papel de las nuevas tecnologías en la vida familiar. 

on-off ON-OFF: UN CONTE PER APRENDRE A DESCONECTAR

Roca, Elisenda. Ed. Bambú, 2017

Un conte per aprendre a desconnectar. L’Adela, en Roger i en Tamirat són molt bons amics. Però tot canvia el dia que a en Roger li fan un regal inesperat: un mòbil! Els seus dos amics de l’ànima veuen com en Roger es transforma i ja no és el que era: se’l veu com hipnotitzat i està sempre pendent del mòbil. I el pitjor de tot és que s’adonen que hi ha més nens com ell!