Separació dels Pares

el espejo de la casa de mama El espejo de la casa de mamá; El espejo de la casa de papà

Amavisca, Luis. Ed. NubeOcho, 2017

Este libro tiene dos historias. Puedes abrir el libro por la parte de “la casa de papá” o la de “la casa de mamá”.
En la habitación del protagonista, en sus dos casas, hay un espejo mágico. Y en el centro del libro las historias se unirán.

no et vull veure mes No et vull veure més!

Dubois, Claude K. Ed. Cruïlla, 2009

La Júlia està molt enfadada amb el seu pare perquè ha marxat de casa. I el pare està molt trist perquè troba a faltar la Júlia. Tot i el distanciament, finalment trobaran la manera d’acostar-se l’un a l’altre.

quin embolic de familia Quin embolic de família

Francotte, Pascale.  Ed. La Galera, 2008

Aquest conte  mostra una realitat molt propera en què el protagonista té els pares separats i la família creix! La nova parella del pare té una filla i la nova parella de la mare, un fill. Conte escrit amb molta delicadesa en què ens fa veure de manera positiva situacions una mica embolicades!

 

quan marxaran aquests Quan marxaran aquests?

Krause, Ute.  Ed. Joventut, 2011

Quan els nens van anar a visitar el seu pare, no s’ho podien creure: ja no vivia sol! Estava amb una princesa i els seus fills. Aquells petits prínceps i princesetes eren molt avorrits, de manera que els germans van tramar un pla per desfer-se d’ells ràpidament.

en familia En família!: Sobre el fill de la nova xicota, del germà de l’exdona, del pare i altres parents.

Maxeiner, Alexandra. Ed. Takatuka, 2011

En Biel de vegades es baralla amb la Lisa, la seva germana. La Mia no té germans, però ho té tot repetit des que els seus pares es van separar. En Jonàs té un mig germà i un tres quarts de pare, que s’estima amb bogeria. La Carla i en Max tenen dues mares i dos pares. La Júlia està trista des que va morir la seva mare i no en vol tenir cap altra. La Paula celebra el dia del seu l’aniversari i el dia en què va arribar a casa dels pares adoptius.

Tots tenen una cosa en comú: cadascú forma part d’una família, i cada família és única i irrepetible.

Una divertida guia per entendre les diferents constel·lacions familiars.

la familia del ratolinet perez La família del  ratolinet Perez

Riera, Carme. Ed. Edebé, 2014

El día que el ratolinet Perez es va emportar la dent que havia caigut al Teo, el Teo quan arribà a classe va preguntar a la mestra si el ratolinet tenia també dues mares, com li passava a ell…

el papa la mama l'aina i jo El papa, la mama, l’Aina i jo

Ruillier, Jérôme.  Ed. Joventut, 2010

El Papa, la Mama, l’Aina i jo ens estimem molt. Però això no impedeix que de vegades ens enfadem… Un àlbum que il·lustra en poques paraules però amb gran sensibilitat i intel·ligència les relacions personals.