Relaxació, ioga i mindfullness

respira RESPIRA

Castel-Branco, Inês. Ed. Akiara, 2018

Mare, avui no puc dormir! Estic nerviós i el meu cap no para de pensar, pensar i pensar…» «Vols que t’ensenyi a respirar?»

Aquest llibre presenta un recull d’exercicis il·lustrats que permet als més petits prendre consciència de la seva respiració per mitjà de visualitzacions i postures del ioga, del taitxí o del txi-kung.

la maia i el ioga LA MAIA I EL IOGA

Duch, Mamen. Ed. La Galera, 2016

La Maia se’n va de viatge amb els seus pares i el seu germà gran. Cap a la Índia! A Delhi els acull la família d’en Manú, un nou amic que l’introduirà al món del ioga. Els nens i les famílies aprendran la filosofia del ioga, deu postures diferents per fer a casa, exercicis de respiració i relaxació, i la màgia dels mandales.

A més a més, el llibre inclou un desplegable final dirigit als pares amb explicacions sobre com fer els exercicis, així com els beneficis de cadascun d’ells.

relaxacions RELAXACIONS

Duch, Mamen. Ed. Flamboyant, 2017

Aquest llibre conté eines senzilles perquè els teus fills es relaxin, practiquin, sols o amb la teva ajuda, l’atenció plena o mindfulness. A través d’aquesta tècnica arribaran a la calma i la concentració i, així, potenciaran i milloraran tot allò que ja tenen en l’interior: confiança, autoestima, concentració, intuïció, creativitat…

Escolta relaxacions narrades per Mamen Duch.

juguem a fer ioga JUGUEM A FER IOGA

Pajalunga, Lorena V. Ed. VV Kids, 2017

Amb tècniques de Ioga aconsegueix que els teus fills o les teves filles es diverteixin i creixin sans i feliços! Els més menuts responen de manera extraordinària als estímuls d’aquesta disciplina, que els fa augmentar la concentració, la tranquil·litat i la confiança en si mateixos. El llibre s’ha creat en col·laboració amb l’AIYB (Associazione Italiana Yoga per Bambini). Les il·lustracions s’inspiren en el tradicional interès del ioga pel món dels animals, amb instruccions senzilles i divertides.

ioga IOGA

Raventós, Míriam. Ed. Fragmenta, 2016

¿Pots fer moltes coses alhora?
Així comença un fantàstic viatge als inicis del ioga, a les motivacions que van portar aquells homes de l’Índia a mirar de fer una sola cosa, la més senzilla, la més natural, una sola cosa i res més.

tranquils i atents TRANQUILS I ATENTS COM UNA GRANOTA: LA MEDITACIÓ PER ALS INFANTS…AMB ELS SEUS PARES. 

Snel, Eline. Ed.Labutxaca, 2015

 Els nens d’avui solen ser inquiets i dispersos. A alguns els costa agafar el son, altres estan inclús estressats. Còm ajudar-los a calmar-se i relaxar-se? Còm fer que es concentrin en el que estan fent?

Aquest llibre ofereix històries i exercicis simples i breus que els nens de 5 a 12 anys podran practicar cada dia.

ets un lleo ETS UN LLEÓ!: POSTURES DE IOGA PER A NENS. 

Yoo, Taeeun.  Ed. Ekaré, 2018

Imaginem que som un lleó, una papallona, ​​un gos, un gat o, per què no, també una muntanya. Pensem en poder transformar-nos en tot això i més.

És el que aconseguirem en aquest passeig fascinant per set postures de ioga i començar el dia amb molt bon peu.