Gelosia

 

germans

 

Germans!

Bonilla, Rocío. Ed. Animalibres, 2018

– Tindre un germà és molt molest! Sembla  una mona, sempre fent pallassades.

– Tindre una germana també és molt molest! Tot li sembla malament i no em deixa jugar al que vull.

Però a vegades, els germans són una gran ajuda i junts viuen moments molt divertits. Potser, tindre un germà o una germana no està tan malament…però , i ser tres a casa?! Això sí que no!

 

els fantasmes no truquen a la porta

Els fantasmes no truquen a la porta

Canal, Eulàlia.  Ed Animallibres, 2016

L’Ós i la Marmota es troben cada tarda. Juguen a dards i a trobar tresors amagats. Ballen, riuen i passen grans estones junts… És per això que quan una freda tarda d’hivern l’Ós anuncia que aquella tarda els visitarà l’ànec per jugar plegats, la marmota entra en un estat de gelosia que es veu reflectida en un núvol de “mal humor”. Quins embolics provocaran les seves idees esbojarrades?

 

el nen nou

El nen nou.

Child, Lauren.  Ed. Joventud, 2015

L’Elmore Green, com molts altres nens, va arribar al món essent fill únic. Tenia una habitació només per a ell, i tot el que hi havia era seu. Els seus pares creien que ell era el petit més adorable del món. Però un dia, tot va canviar…

portada_gegantissima_bel-olid_201512291717 Gegantíssima

Olid, Bel.  Ed. Estrella Polar, 2016

 Un dolç relat que parla de fer-se gran i de la il·lusió de l’arribada d’un nou membre a la família.
Gegantíssima és la història d’una nena que tindrà una germaneta petita, però abans de saber-ho, un malentès la fa creure que qui arribarà a casa serà… una geganteta!

el canvi El canvi

Ormerod, Jan. Ed Ekaré, 2014

El germanet de la Carolina Cocodrila sempre baveja, però la Mama Cocodrila només parla de com n’és de preciós. La Carolina està molt gelosa. Per això decideix anar a la botiga de bebès i canviar el seu bavós germanet per un altre de nou. En trobarà cap que li faci el pes?

valentina Valentina

Rosenberg, Natasha.  Ed. SM,2018

Valentina es una nena que està farta del seu germà perquè es baixet, crida molt i mai fa cas del que li diuen. Una nit, Valentina, va a l’habitació del seu germà i no el troba. La nena sortirà en busca seva i durant el viatge travessarà un fantàstic mon de fantasia.