ELS JOVES RESPONEN: Salut postpandèmia?

Enguany, des de l’EAP Plaça Catalunya | Manresa, les infermeres referents en el Programa Salut i Escola (PSiE), Anna Roca i Marisa Cebrián, han el·laborat una enquesta adreçada a l’alumnat de l’Institut Lluís de Peguera i de l’Institut Lacetània

L’objectiu de l’enquesta és conèixer les percepcions sobre la pròpia salut després de la pandèmia, així com orientar les intervencions del PSIE en funció de les necessitats reals detectades.

L’enquesta ha estat anònima i de resposta voluntària i en el cas del Lluís de Peguera ha tancat amb 363 respostes.

El passat dimarts 17 de maig, la infermera SiE Marisa Cebrián va fer un retorn al claustre de l’Institut Lluís de Peguera en una sessió conjunta amb el professorat, on s’han recollit també, de manera qualitativa, les seves percepcions i propostes de cara a planificar l’activitat del Programa Salut i Escola pel proper curs 2022/23.

Així mateix, en el marc del Dia Internacional contra el Tabac, Anna Roca i Marisa Cebrián, han participat amb l’Oficina Jove del Bages (mail: bages@oficinajove.cat / Instagram: @manresajove_ojb) en un punt d’informació sobre el tabac i les seves conseqüències, també a l’Institut Lluís de Peguera.

Quant a plcatalunyamanresa

EAP Plaça Catalunya - Manresa
Aquesta entrada s'ha publicat en #aprimària, #INSPeguera, #joves, AP, Comunitària, DiaInternacionalcontraelTabac, EAP Plaça Catalunya, Informació, INSLacetània, institut, OficinaJovedelBages, Postpandèmia, ProgramaSalutiEScola, SiE, tabac i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.