#DMAF18: Per què els nens han de fer esport?

Data: 13/06/2017

Ens ajudes amb aquesta enquesta sobre l’activitat física i l’esport en l’edat infantil?

Bici

El proper Informe FAROS pretén sensibilitzar a famílies i a la societat en general de la importància del paper de l’activitat física i l’esport en la salut de infants i adolescents, tant des del vessant físic, com de transmissió de valors.

La present enquesta va dirigida a pares i mares amb fills de 3 a 18 anys amb l’objectiu de conèixer hàbits en relació a la pràctica d’activitat física i esport dels vostres fills. Amb aquest informe pretenem oferir una visió crítica a la realitat actual, així com oferir pautes, consells i resoldre els principals dubtes que pugueu tenir en relació als hàbits dels vostres fills en relació a l’exercici.

Igual que en els informes FAROS previs, es realitzarà un acte oficial de presentació en el mateix hospital en el que es lliurarà un exemplar a tots els assistents. L’informe també es podrà consultar en format digital de forma gratuïta al web de FAROS. Per mantenir-te actualitzat amb l’última informació consulta la web de FAROS o segueix-nos a través dels nostres perfils de Facebook i Twitter.

Cada enquesta respon només a un nen/a. Podeu respondre tantes enquestes com considereu.

L’informe el coordina la Dra. Eva Ferrer, metge especialista en Medicina de l’Educació Física i l’Esport per la Universitat de Barcelona i Coordinadora mèdica de la Unitat de medicina de l’esport de l’Hospital Sant Joan de Déu.

T’animes a participar? L’enquesta és anònima i el temps estimat de resposta és d’uns 5 minuts.untitled

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0csT6HeJJas2pxEg1vGtoAww0XTf8ggbpXxIb6p5y4mQtrQ/viewform

Anuncis

Quant a plcatalunyamanresa

EAP Plaça Catalunya - Manresa
Aquesta entrada s'ha publicat en Consells de salut, Informació, Passa-ho! i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.