Tornen les CAPminades de cada dijous

Coincidint amb l’inici de la tardor tornen les CAPminades de cada dijous.

capminades-poster-page-001

Les CAPminades estan adreçades tan a gent sedentària que vol iniciar-se en una activitat plena  de salut, com a gent més preparada i activa que vulgui compartir el camí des del centre de Manresa.

Normalment es formen dos grups. Cadascú pot anar al seu ritme ajuntant-se al grup avançat o al grup tranquil. Caminadors experts guien el grup avançat i un professional del centre acompanya al grup tranquil.

La distància de les rutes acostuma a ser d’uns 5,5 km  (entre 4,5 i 6 km) i una duració de l’activitat d’uns 75 minuts de mitjana (entre 60 i 90 minuts).

Les rutes s’inicien sempre al CAP Bages amb escalfament i estiraments per a continuació anar a buscar les zones més agradables per a caminar de manera circular i tornant al mateix centre. Tot i així al ser rutes parcialement urbanes si algun participant vol no finalitzar-la només ho ha de comentar al professional i continuar el seu camí.

Els i les participants ens retrobem al CAP Bages a les 9:30h del matí amb roba còmoda per iniciar els estiraments a l’aire lliure i  fer la primera sortida de la temporada cap a la zona del riu Cardener.

 

Podeu seguir el calendari de les sortides

Més informació a CAPminades

Quant a plcatalunyamanresa

EAP Plaça Catalunya - Manresa
Aquesta entrada s'ha publicat en CAPminades, Informació i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.