Nou grup de psicoeducació a Manresa

Aquesta setmana s’inicia al nostre centre la cinquena edició de grups psicoeducatius dirigits a persones amb simptomatologia depressiva lleu o moderada.

La psicoeducació consisteix en l’educació o informació que s’ofereix a les persones amb simptomatologia, en aquest cas depressiva, amb l’objectiu que entenguin i siguin capaces de conviure amb les seves dificultats. Dóna eines per a reforçar els punts forts de cada persona a partir dels recursos i les habilitats pròpies per encarar la situació de malestar, evitar recaigudes i contribuir a la salut i al benestar.

Les sessions d’aquest grup, coordinats aquest any per les doctores Mireia Hernández i Montserrat Garcia, es faran cada dimarts durant nou setmanes. Es tractaran de manera activa temes com què és la depressió, com ens afecta, quines eines podem utilitzar per a reduir-ne el malestar, tècniques de relaxació i de resolució de conflictes, etc.

Estem segurs que els participants d’aquest grup obtindran els beneficis i la gran satisfacció expressada pels participants de les altres edicions.

Quant a plcatalunyamanresa

EAP Plaça Catalunya - Manresa
Aquesta entrada s'ha publicat en Grups psicoeducatius i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.