Problemes del final de la vida

Cicle_bioetica_pacients_Xjornada_webEl proper 16 de juny de les 11:00h a les 13:00h a la sala d’actes del Departament de Salut es realitzarà la xerrada “Problemes del final de la vida” impartida per Marc Antoni Broggi, president de la Societat Catalana de Bioètica i del Comitè d’Ètica Assistencial de l’Hospital Germans Trias i Pujol.

Forma part del Programa de Xerrades sobre Bioètica del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya

Les expectatives que generen les noves tecnologies i els mitjans de comunicació envers la recerca, els drets i deures dels ciutadans, les reflexions envers les voluntats anticipades etc. són temes d’interès que el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya a tramès al Comitè de Bioètica de Catalunya (CBC).

És per aquest motiu, que el Comitè de Bioètica de Catalunya junt amb el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya ha elaborat un programa de xerrades pel període 2014-2015.

Les sessions constaran de 30 minuts d’exposició d’un ponent i tot seguit es durà a terme un debat posterior d’ 1 hora i mitja de durada.

Aquestes xerrades es duran a terme el segon dimarts de cada mes, de 11h. a 13h. a la Sala de les Palmeres del Departament de Salut. Travessera de Les Corts 139-151. Barcelona.

Us hi esperem.

Més informació: Programa de xerrades sobre bioètica

Quant a plcatalunyamanresa

EAP Plaça Catalunya - Manresa
Aquesta entrada s'ha publicat en Informació i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.