La importància de la cura i l’acompanyament

Cicle_bioetica_pacients_jornada 12 de maig-page-001El proper 12 de maig de les 11:00h a les 13:00h a la sala de les Palmeres del Departament de Salut es realitzarà la xerrada “La importància de la cura i l’acompanyament” impartida per Montserrat Busquets i Surribas, Infermera i antropòloga social i cultural, Màster en bioètica i dret, professora titular de l’Escola Universitària d’Infermeria de la Universitat de Barcelona. És membre de la Comissió Deontològica del Col·legi d’Infermeria de Barcelona i de l’Associació de Bioètica i Dret de l’Observatori de Bioètica de la Universitat de Barcelona. Membre del Patronat de la Fundació Víctor Grifols i Lucas, del Comitè ètica de Recerca Clínica del Centre  de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMRB) i directora del Post Grau d’Infermeria en cures pal·liatives de la  Universitat de Barcelona  i Institut Català d’Oncologia.

Forma part del Programa de Xerrades sobre Bioètica del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya

Les expectatives que generen les noves tecnologies i els mitjans de comunicació envers la recerca, els drets i deures dels ciutadans, les reflexions envers les voluntats anticipades etc. són temes d’interès que el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya a tramès al Comitè de Bioètica de Catalunya (CBC).

És per aquest motiu, que el Comitè de Bioètica de Catalunya junt amb el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya ha elaborat un programa de xerrades pel període 2014-2015.

Les sessions constaran de 30 minuts d’exposició d’un ponent i tot seguit es durà a terme un debat posterior d’ 1 hora i mitja de durada.

Aquestes xerrades es duran a terme el segon dimarts de cada mes, de 11h. a 13h. a la Sala d’actes del Departament de Salut. Travessera de Les Corts 139-151. Barcelona.

Us hi esperem.

Més informació: Programa de xerrades sobre bioètica

Aquesta xerrada es podrà seguir des de la Regió Sanitària Catalunya Central per videoconferència (C/ Muralla del Carme, 7) de Manresa.

Quant a plcatalunyamanresa

EAP Plaça Catalunya - Manresa
Aquesta entrada s'ha publicat en Informació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.