La Història Clínica i la confidencialitat

Cicle_bioetica_pacients_IIIjornada_webEl proper 14 d’abril de les 11:00h a les 13:00h a la sala de les Palmeres del Departament de Salut es realitzarà la xerrada “La història clínica i la confidencialitat” impartida per Núria Terribas i Sala, amb una llarga trajectòria en el camp de la bioètica, ha estat els darrers quinze anys liderant l’Institut Borja de Bioètica de la Universitat Ramon Llull. És jurista, especialitzada en l’àmbit de la bioètica i el biodret. És membre i assessora legal d’un bon nombre de comitès d’ètica d’institucions sanitàries del nostre país, així com també membre del Comitè de Bioètica de Catalunya i del Comitè Nacional de Bioètica d’Andorra. És directora de la Fundació Víctor Grífols i Lucas.

A més, té una important producció científica com autora de nombrosos articles i capítols de monografies sobre bioètica i dret, i ha participat com a ponent en moltes activitats de bioètica de l’àmbit nacional i internacional des de 1992.

Forma part del Programa de Xerrades sobre Bioètica del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya

Les expectatives que generen les noves tecnologies i els mitjans de comunicació envers la recerca, els drets i deures dels ciutadans, les reflexions envers les voluntats anticipades etc. són temes d’interès que el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya a tramès al Comitè de Bioètica de Catalunya (CBC).

És per aquest motiu, que el Comitè de Bioètica de Catalunya junt amb el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya ha elaborat un programa de xerrades pel període 2014-2015.

Les sessions constaran de 30 minuts d’exposició d’un ponent i tot seguit es durà a terme un debat posterior d’ 1 hora i mitja de durada.

Aquestes xerrades es duran a terme el segon dimarts de cada mes, de 11h. a 13h. a la Sala d’actes del Departament de Salut. Travessera de Les Corts 139-151. Barcelona.

Us hi esperem.

Més informació: Programa de xerrades sobre bioètica

Quant a plcatalunyamanresa

EAP Plaça Catalunya - Manresa
Aquesta entrada s'ha publicat en Informació, Passa-ho! i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.