Beneficis i riscos de la recerca

Cicle_bioetica_pacient 10 de marçEl proper 10 de març de les 11:00h a les 13:00h a la sala de les Palmeres del Departament de Salut es realitzarà la xerrada “Beneficis i riscos de la recerca” impartida per Josep M. V. Pons i Ràfols, Metge especialista en Medicina Interna i Epidemiologia i Salut Pública i membre del CEIC del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona i del Consell científic assessor de la fundació Sant Joan de Déu.

Forma part del Programa de Xerrades sobre Bioètica del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya

Les expectatives que generen les noves tecnologies i els mitjans de comunicació envers la recerca, els drets i deures dels ciutadans, les reflexions envers les voluntats anticipades etc. són temes d’interès que el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya a tramès al Comitè de Bioètica de Catalunya (CBC).

És per aquest motiu, que el Comitè de Bioètica de Catalunya junt amb el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya ha elaborat un programa de xerrades pel període 2014-2015.

Les sessions constaran de 30 minuts d’exposició d’un ponent i tot seguit es durà a terme un debat posterior d’ 1 hora i mitja de durada.

Aquestes xerrades es duran a terme el segon dimarts de cada mes, de 11h. a 13h. a la Sala d’actes del Departament de Salut. Travessera de Les Corts 139-151. Barcelona.

Us hi esperem.

Més informació: Programa de xerrades sobre bioètica

Quant a plcatalunyamanresa

EAP Plaça Catalunya - Manresa
Aquesta entrada s'ha publicat en Informació, Passa-ho! i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.