Trobada de seguiment amb el grup de psicoeducació

El dimarts 3 de febrer s’ha fet la trobada dels participants de l’últim grup psicoeducatiu realitzat durant el 2014 al CAP Plaça Catalunya.Grups Psicoeducatius-page-001

A la reunió han assistit la majoria dels participants, creant-se un ambient distès i agradable.

Hem valorat l’evolució dels últims mesos, recordant algunes de les tècniques psicoeducatives apreses durant les sessions.
Les assistentes han estat utilitzant de manera més habitual les tècniques de relaxació respiratòria, les pautes de millora de l’autoestima i les tècniques de visualització.

S’ha completat la sessió de control amb la realització d’un test per valorar la severitat actual de la depressió (inventari de depressió de Beck), amb un questionari de qualitat de vida (EuroQol) i la valoració de les diferents medicacions preses actualment.

La sessió ha finalitzat amb l’alegria del retrobament en millors circumstàncies i amb la fermesa en la utilització de les diferents eines apreses de la manera més convenient per a cadascú.

Els resultats dels tests als sis mesos de concloure els grups mostren una millora mantinguda de la simptomatologia depressiva amb una disminució dels tractaments farmacològics presos. 

Quant a plcatalunyamanresa

EAP Plaça Catalunya - Manresa
Aquesta entrada s'ha publicat en Grups psicoeducatius, Informació i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.