Marató de donants de sang 2.0

marato_sang

#MaratoDonantsCat

Catalunya celebra la Marató de Donants de Sang 2.0 als principals hospitals del país i a la Torre Agbar de Barcelona. Amb l’eslògan “Donar sang et fa gran”, la campanya vol aconseguir que els ciutadans més joves s’incorporin a l’hàbit de la donació de sang.

Reserva l’hora per donar sang del 16 al 23 de gener a les campanyes que hem organtizat per tot Catalunya, i comparteix el missatge amb tothom. Cada vegada que un amic teu s’inscrigui gràcies a tu rebràs un correu d’agraïment.

I, si pel motiu que sigui no pots donar sang, doncs comparteix directament el missatge. Donar tuits també et fa gran!

Pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 65 anys que pesi més de 50 quilos.

Qui vulgui col·laborar amb la Marató 2.0 podrà fer-ho donant sang o bé difonent la necessitat de donar sang a través dels seus contactes a les xarxes socials, a Whatsapp, el correu electrònic o simplement parlant-ho amb amics i familiars. Per tant, tothom podrà contribuir a la recuperació de les reserves.

La Marató de Donació de Sang compta amb l’ajuda dels més de 20.000 seguidors al Facebook del Banc de Sang (facebook.com/donarsang), a Twitter (@donarsang) i a Instagram (@donarsang).

Reserva l’hora clicant l’enllaç.

Ampliació de la notícia clicant l’enllaç.

Més informació a maratodonants.cat

 

Quant a plcatalunyamanresa

EAP Plaça Catalunya - Manresa
Aquesta entrada s'ha publicat en Informació, Passa-ho! i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.