Truca per a la Marató: 14 de desembre per a les malaties del cor

A Catalunya, una de cada quatre persones mor a causa d’una malaltia del cor. Poden afectar tothom, tant homes com dones, i a qualsevol edat: des de nadons fins a gent gran. Les malalties del cor són la primera causa d’ingrés hospitalari i fan perdre molta qualitat de vida a les persones que en són víctimes.

Clica i Fes el teu donatiu per a la Marató

En els últims trenta anys l’esperança de vida dels catalans ha crescut set anys. El 60% d’aquest temps s’ha guanyat gràcies als avenços científics aconseguits en el tractament de les malalties del cor. S’ha millorat en el coneixement genètic de les malalties, en el diagnòstic i en el tractament, però encara queda molt per fer. Avui dia hi ha pacients que no sobreviuen i d’altres que viuen molts anys amb molt poca qualitat de vida.

Els experts preveuen que aquests tipus de patologies continuaran augmentant i creixerà l’afectació en persones joves, menors de 50 anys.

Per continuar avançant, per guanyar anys i qualitat de vida, per seguir apostant per la investigació, el 14 de desembre La Marató de TV3 estarà dedicada a les malalties del cor.

Com cada any, t’hi esperem. La Marató diu molt de tu. (informació al díptic)

Fes un donatiu

Més informació clica al web de la Marató

#MaratoTV3

Quant a plcatalunyamanresa

EAP Plaça Catalunya - Manresa
Aquesta entrada s'ha publicat en Passa-ho! i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.