Implicació i deures dels ciutadans en relació als serveis de salut

11 de novembre vine a reflexionar

11 de novembre vine a reflexionar

El proper 11 de novembre, de les 11 h a les 13 h, a la sala d’actes del Departament de Salut es realitzarà la xerrada “Implicació i deures dels ciutadants en relació als serveis de salut” impartida per Màrius Morlans, membre del Comitè d’Ètica Assistencial de l’Hospital Universitari Vall d’Hebrón.

Forma part del Programa de Xerrades sobre Bioètica del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya.

Les expectatives que generen les noves tecnologies i els mitjans de comunicació envers la recerca, els drets i deures dels ciutadans, les reflexions envers les voluntats anticipades etc. són temes d’interès que el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya a tramès al Comitè de Bioètica de Catalunya (CBC).

És per aquest motiu, que el Comitè de Bioètica de Catalunya junt amb el Consell Consultiu de Pacients de Catalunya ha elaborat un programa de xerrades pel període 2014-2015.
Les sessions constaran de 30 minuts d’exposició d’un ponent i tot seguit es durà a terme un debat posterior d’ 1 hora i mitja de durada.

Aquestes xerrades es duran a terme el segon dimarts de cada mes, de 11 h a 13 h a la Sala d’actes del Departament de Salut. Travessera de Les Corts 139-151. Barcelona.

Us hi esperem.

Més informació: Programa de xerrades sobre bioètica

Quant a plcatalunyamanresa

EAP Plaça Catalunya - Manresa
Aquesta entrada s'ha publicat en Informació, Passa-ho! i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.